VSM Huid

Je huid zorgt goed voor jou als natuurlijke bescherming tegen invloeden van buitenaf. Met een oppervlakte van maar liefst 1,7 mwerkt je huid als pure kracht. Niet alleen om je te beschermen maar ook bijvoorbeeld om je lichaams-temperatuur te reguleren, overtollig vocht af te scheiden en vitamine D aan te maken. 

Door allerlei invloeden van buitenaf kan de natuurlijke balans van je huid verstoord raken. Om het zelfherstellend vermogen van je huid te stimuleren en er zo voor te zorgen dat ze weer natuurlijk en gezond aanvoelt, werkt VSM met de kracht uit de natuur. We zoeken hierbij steeds naar de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft.

Je huid in de winter
Na een zomer gebruikt de natuur de herfst- en winterperiode om weer op krachten te komen. Je huid doet dat ook zo. Zo kan je huid herstellen van zomerse invloeden van de zon, zee of het gebruik van airco. Daarnaast heeft je huid ook weer extra kracht nodig om je te beschermen tegen het typische herfst- en winterweer. Regen, kou en harde wind kunnen je huid uitdrogen. Gebruik in deze periode VSM Calendulan zalf. De zalf is gemaakt met een vette basis en daardoor met name geschikt voor een droge huid.

Eczeemklachten kunnen ook juist in de winter verergeren. Buiten is het koud en guur en binnenshuis kan de droge lucht van de verwarming je huid uitdrogen, waardoor eczeemklachten kunnen opvlammen. 

Gezond leven doet wonderen voor je huid. Een goede nachtrust, voldoende groenten en fruit en minimaal 2 liter drinken (water, (kruiden)thee) zijn belangrijke ingrediënten voor een gezonde huid. Denk ook aan genoeg ontspanning en beweging.  

Artikelen 1 tot 8 van 10 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 8 van 10 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2