Vacature

Ben jij een gedreven openbare apotheker, die patiëntenzorg hoog in het vaandel heeft staan? Beschik jij over een ondernemersmentaliteit? Dan is deze vacature zeker iets voor jou !!

In welke apotheek ga jij aan de slag?

Apotheek Heino is gevestigd met de huisartsen in één pand in het centrum van Heino. Samen met de andere eerstelijnszorgverleners proberen wij deze zorg in en rondom Heino zo goed mogelijk vorm te geven. Daarnaast werken we intensief samen met de grote zorginstelling uit de regio waarvoor wij de farmaceutische zorg mogen organiseren.

Apotheek Heino beschikt over een eigen SpeedFiller. Hiermee wordt veel (herhaal)medicatie klaargemaakt voor de patiënt. Het op naam klaar maken van medicatie doen we in Heino ook voor andere apotheken. Waardoor wij de Central Filling partij zijn voor andere apotheken

Apotheek Heino werkt nauw samen met andere zelfstandige apotheken in regio (SaVe / Salland Vechtstreek). De apothekers binnen deze Cooperatie komen frequent bijeen om regionale trends, praktijksituaties en gezamenlijke projecten te bespreken. Met deze college beschikken wij over een eigen baxter apotheek, SaVePak, een eigen bereidingsapotheek SaVeMaak en een zijn wij gestart met eigen detachering via SaVeWerk.

Zo wordt er intensief samengewerkt op het gebied van bereiden, farmaceutisch patiëntenzorg, baxteren en uitwisseling van personeel.

Wil jij je steentje bijdragen aan het managen van deze apotheek? Dan zoeken we jou!

Wat bieden wij?

  • Een collegiale werksfeer in een dynamische werkomgeving;
  • Ruimte voor lokaal ondernemerschap.
  • Salaris conform cao
  • Hele mooie leerplek voor een beginnende apotheker of een mooie plek om door te groeien voor een iets ervarener apotheker.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten;

Wat verwachten wij van je?

  • Een afgeronde opleiding farmacie
  • Je hebt een zorg verlenende instelling;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je bent collegiaal en communicatief vaardig.

Interesse in deze functie? 

Vanwege de recente uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar een tweede apotheker voor minimaal 24 uur per week. Het doorlopen van de registratiefase tot Openbaar Apotheker Specialist behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteer direct via vacature@apotheekheino.nl.  Toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met Peter Brummelhuis via dezelfde mail of via 0572 392888