Team apotheek Heino

WELKOM BIJ APOTHEEK HEINO

De apotheker(s) en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen.
 
U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.
 
Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

ONS TEAM 

APOTHEKERS


P.R. (Peter) Brummelhuis
BIG 29909470717  

 


M. (Moniek) Pilon
BIG 19914655317

 


ASSISTENTES


Angelien Westerink

 


Ina van de Klippe 

 


Jacqueline Middelkamp

 


Elissa Kiezebrink
 

Wendy Lindeboom 

 


Anita Wielink

 

MEDEWERKERS


Bianca van de klippe 

 


Huub Wallink

 

 

Annemie Schoemaker
Jitske Mulder
David Brummelhuis